Posthuset Esbjerg / Bygningsopmåling

Generel information om projektet:
Gruppe projekt: Posthuset Esbjerg Torvet, 2. semester
Studerende: Aniek S, Athra D, Andreas L, Claus S, Morten S, Keld C, Jesper T, Sune C & Simion P.
Skole: Erhvervsakademi Sydvest Esbjerg / Bygningskonstruktør
Start dato: 15.04.2015
Slut dato: 22.04.2015
Fag: BygningsopmålingEsbjerg gamle posthusFacade_ØstFacade_NordFacade_VestDetalje_Kvist mod SkolegadeDetalje_Nord facade udsnitDetalje_Vest facade vinduePerspektiv

Advertisements

2 replies to “Posthuset Esbjerg / Bygningsopmåling

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star